Compania noastra

Daca iti doresti  un autoturism de calitate, cu garantie si istoric de service, pentru tine sau afacerea ta, parcul NextAutorulate este destinatia pe care o cauti!

NextAutorulate, este o companie care activeaza in domeniul vanzarilor auto second-hand. Beneficiind de experienta si profesionalismul echipei de vanzari, firma isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai o gama variata de autoturisme si servicii de vanzare diversificate.

Iti doresti o masina rulata din parcul nostru dar trebuie sa vinzi masina ta mai intai? Ai venit la locul potrivit! Prin serviciul nostru de Buy-back, iti garantam o evaluare corecta a masinii tale si o preluam ca avans pentru autoturismul dorit.

Esti interesat de achizitionarea unui autoturism prin leasing sau credit? Avem solutii pentru orice situatie. NextAutorulate, iti garanteaza finantarea masinii pe care o doresti!

Echipa de vanzari, Robert, Dan, Adi, Bogdan, Roberta si Georgiana este la dispozitia ta si e gata sa iti raspunda oricarei solicitari. Contacteaza-ne!

Te asteptam cu drag, la adresa noastra din Chiajna, Str. Doamna Chiajna, nr. 100 pentru un drivetest cu masina pe care ti-o doresti!

Asiguram finantare prin leasing!